Open middag – vrijdag 16 december: Kom kijken, ervaren, ontdekken!

Komende vrijdagmiddag, 16 december, open middag!

Komende vrijdagmiddag, 16 december, is het zover dan hebben we weer een open middag! Let op, voortaan dus op een vrijdagmiddag!

Wat je kunt verwachten wanneer je op De Ontdekking op een open middag komt? Dat kunnen we niet helemaal voorspellen…
Iedere student heeft een eigen, persoonlijk leerplan. Het hangt er dus maar net vanaf wat er die dag op de planning zal staan: programmeren; een jurk ontwerpen en maken; boeken lezen; apparaten uit elkaar slopen; een dominobaan maken; koken en bakken; gezelschapsspelletjes spelen; uitzoeken wat balans is; een rollenspel bedenken en uitspelen; in de schooltuin werken; een film kijken; met speksteen iets kunstzinnigs maken; elkaar kleddernat maken op het speelveld; Japans leren; de functies van Windows uitpluizen; een YouTube-kanaal maken en filmpjes maken; het is allemaal mogelijk…

De studenten en de begeleiders zullen er in ieder geval voor zorgen dat ieder verwelkomd wordt met iets vers lekkers bij de thee/koffie/limonade. Dus kom tussen 13:00 en 16:00 naar onze open middag! Je bent van harte welkom!

Lukt het onverhoopt niet onze open middag te bezoeken, dan zijn er nog open middagen op 17 februari 2017, 21 april 2017 en 2 juni 2017. Ook kan er altijd nog een afspraak gemaakt worden voor een rondleiding en een gesprek. Neem in dat geval even contact met ons op via www.deontdekkingdrenthe.nl/contact.