Open middag – vr. 17 februari: Kom kijken, ervaren, ontdekken!

Spelen op het ijs van de vijverHet lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zover: Op vrijdagmiddag 17 februari is er weer een open middag op De Ontdekking!

Wat je kunt verwachten wanneer je op De Ontdekking op een open middag komt? Dat kan van alles zijn: programmeren; boeken lezen; apparaten uit elkaar slopen; een knikkerbaan maken; koken en bakken; gezelschapsspelletjes spelen; uitzoeken hoe snel de auto’s voor de school langs rijden; een rollenspel bedenken en uitspelen; in de schooltuin werken; een film kijken; iets kunstzinnigs maken; op het ijs spelen; Japans leren; de functies van Windows uitpluizen; een YouTube-kanaal maken en filmpjes maken; het is allemaal mogelijk…

De studenten en de begeleiders zullen er in ieder geval voor zorgen dat ieder verwelkomd wordt met iets vers lekkers bij de thee/koffie/limonade. Dus kom tussen 13:00 en 16:00 naar onze open middag! Je bent van harte welkom!

Lukt het onverhoopt niet onze open middag te bezoeken, dan zijn er nog open middagen op 21 april 2017 en 2 juni 2017. Ook kan er altijd nog een afspraak gemaakt worden voor een rondleiding en een gesprek. Neem in dat geval even contact met ons op via www.deontdekkingdrenthe.nl/contact.