Open middag – vrijdag 21 april: Kom kijken, ervaren, ontdekken!

Foto_open_middagHet is alweer bijna zover: Op vrijdagmiddag 21 april is er weer een open middag op De Ontdekking!

Wat je kunt verwachten wanneer je op De Ontdekking op een open middag komt? Dat kunnen we niet helemaal voorspellen… Iedere student heeft een eigen, persoonlijk leerplan. Het hangt er dus maar net vanaf wat er die dag op de planning zal staan: programmeren; een jurk ontwerpen en maken; boeken lezen; apparaten uit elkaar slopen; een knikkerbaan maken; koken en bakken; gezelschapsspelletjes spelen; meubels maken in de werkplaats; een robot programmeren; een brug bedenken en maken naar het eilandje in de vijver; in de schooltuin werken; een film kijken; met speksteen iets kunstzinnigs maken; elkaar kleddernat maken op het speelveld; Japans leren; een werkstuk over de Maya’s maken; een website bouwen; een YouTube-kanaal maken en filmpjes maken; het is allemaal mogelijk…
 
De studenten en de begeleiders zullen er in ieder geval voor zorgen dat ieder verwelkomd wordt met iets vers lekkers bij de thee/koffie/limonade. Dus kom tussen 13:00 en 16:00 naar onze open middag! Je bent van harte welkom!
Lukt het onverhoopt niet deze open middag te bezoeken, dan is er dit schooljaar nog één open middag op 2 juni 2017. Ook kan er altijd nog een afspraak gemaakt worden voor een rondleiding en een gesprek. Neem in dat geval even contact met ons op via www.deontdekkingdrenthe.nl/contact.
 
Delen wordt zeer gewaardeerd!