fbpx

Open middag – vrijdag 11 oktober: Kom kijken, ervaren, ontdekken!

 
Open middag - 2019-06-07
Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zover: Op vrijdagmiddag 11 oktober is er weer een open middag op De Ontdekking!

Kom kijken, ervaren en ontdekken hoe er op een sociocratische school gewerkt wordt. Iedere student heeft een eigen periodeplan (leerplan). Wat er voor deze vrijdagmiddag op de planning staat hangt daar voor een groot deel van af. Er wordt soms uit (methode)boeken gewerkt, maar er valt vooral ook te denken aan: een robotje programmeren; een website bouwen; boeken lezen; apparaten uit elkaar slopen; in de werkplaats ontwerpen en bouwen; een knikkerbaan maken; koken en bakken; gezelschapsspelletjes spelen; uitzoeken hoe je grote getallen als een ‘googol’ in cijfers schrijft; een radiografisch bestuurbare boot bouwen van hout; in de schooltuin werken; met speksteen iets kunstzinnigs maken; een hut bouwen van pallets; filmpjes maken en monteren; de dieren verzorgen; het is allemaal mogelijk…

De studenten en de begeleiders zullen er in ieder geval voor zorgen dat ieder verwelkomd wordt met iets vers lekkers bij de thee/koffie/limonade. Dus kom tussen 13:00 en 16:00 naar onze open middag! Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via dit formulier.

Lukt het onverhoopt niet onze open middag te bezoeken, dan kan er altijd nog op enig ander moment een afspraak gemaakt worden voor een rondleiding en een gesprek. Neem in dat geval even contact met ons op. Delen wordt zeer gewaardeerd!