Vakantie 2017

En dat was alweer het vierde schooljaar. Een jaar waarin weer veel van elkaar en met elkaar is geleerd, zowel studenten als staf en andere betrokkenen.
De komende 4 weken mogen we allemaal genieten van onze welverdiende rust. Voor een aantal nog een paar weken langer omdat zij er vrije dagen bij aan hebben geplakt. Voor sommige studenten 4 weken wachten tot ze eindelijk weer naar school mogen!

 

Vanaf maandag 14 augustus zijn we weer open.

Maandag 4 september is een studiedag voor de staf en zijn alle studenten vrij.

Dinsdag 5 september start het nieuwe schooljaar. Ons vijfde schooljaar alweer en daarmee het eerste lustrum!
En… er staan ook alweer wat kinderen/jongeren te trappelen om kennis te maken met De Ontdekking!

Maar voor nu wensen we iedereen een heerlijke zomer!

 

 

De Ontdekking op social media

De Ontdekking was vanaf de start van de school al te vinden op Facebook en algauw ook op Twitter. Een maand geleden is ook een bedrijfspagina aangemaakt op LinkedIn en sinds vandaag zijn we ook te vinden op Instagram. Dus ruim de keuze hoe u/jij ons kunt volgen (klik op de betreffende logo’s hieronder)! De links staan trouwens ook standaard helemaal onder aan elke pagina op onze website.

 

Logo_Instagram                           Logo_LinkedIn                           Logo_Twitter                           Logo_Facebook

 

 

Groot aantal bezoekers open middag

Wat een grote opkomst vanmiddag, 21 april, op onze open middag!

Alle lekkere hapjes die staf en studenten hebben gemaakt voor de bezoekers vielen goed in de smaak en waren dan ook algauw op.

Opvallend was dat er vooral veel jongeren van rond de 15 jaar waren die op zoek zijn naar een beter bij hen passende school. Ook grote interesse was er voor juist de heel jonge kinderen van ca. 5 jaar.

Een aantal van hen heeft meteen al aangegeven heel binnenkort contact op te nemen voor een oriëntatiegesprek en zelfs al voor het plannen van een kennismakingsperiode. Geweldig!

Door de grote opkomst is helaas niet iedereen gevraagd om een bezoekersformulier in te vullen en enkele contactgegevens achter te laten. We zouden het enorm op prijs stellen als we deze informatie alsnog mogen ontvangen via een digitaal bezoekersformulier.