De Ontdekking op social media

De Ontdekking was vanaf de start van de school al te vinden op Facebook en algauw ook op Twitter. Een maand geleden is ook een bedrijfspagina aangemaakt op LinkedIn en sinds vandaag zijn we ook te vinden op Instagram. Dus ruim de keuze hoe u/jij ons kunt volgen (klik op de betreffende logo’s hieronder)! De links staan trouwens ook standaard helemaal onder aan elke pagina op onze website.

 

Logo_Instagram                           Logo_LinkedIn                           Logo_Twitter                           Logo_Facebook

 

 

Steeds meer kinderen/jongeren weten De Ontdekking te vinden

Kom erbijDeze week hebben beide kennismakers (11jr en 16jr) gekozen om te blijven. Geweldig! We wensen jullie een heel fijne tijd op de Ontdekking!

Naar aanleiding van de open middag van afgelopen vrijdag, 21 april, heeft intussen ook al het eerste oriënterende gesprek plaatsgevonden, met een jongen van 15 en zijn ouders. Hij is enorm enthousiast en kan niet wachten in week 19 met zijn kennismakingsperiode te starten. Naast hem start er nog een (misschien twee) jongen(s) van 5 jaar met een kennismakingsperiode in dezelfde week! Wat fijn dat zij willen gaan onderzoeken of De Ontdekking bij hen past!

Ook geïnteresseerd in een kennismakingsperiode? Kijk bij ‘aannamebeleid‘ op onze website!

 

Groot aantal bezoekers open middag

Wat een grote opkomst vanmiddag, 21 april, op onze open middag!

Alle lekkere hapjes die staf en studenten hebben gemaakt voor de bezoekers vielen goed in de smaak en waren dan ook algauw op.

Opvallend was dat er vooral veel jongeren van rond de 15 jaar waren die op zoek zijn naar een beter bij hen passende school. Ook grote interesse was er voor juist de heel jonge kinderen van ca. 5 jaar.

Een aantal van hen heeft meteen al aangegeven heel binnenkort contact op te nemen voor een oriëntatiegesprek en zelfs al voor het plannen van een kennismakingsperiode. Geweldig!

Door de grote opkomst is helaas niet iedereen gevraagd om een bezoekersformulier in te vullen en enkele contactgegevens achter te laten. We zouden het enorm op prijs stellen als we deze informatie alsnog mogen ontvangen via een digitaal bezoekersformulier.