Vakantie 2017

En dat was alweer het vierde schooljaar. Een jaar waarin weer veel van elkaar en met elkaar is geleerd, zowel studenten als staf en andere betrokkenen.
De komende 4 weken mogen we allemaal genieten van onze welverdiende rust. Voor een aantal nog een paar weken langer omdat zij er vrije dagen bij aan hebben geplakt. Voor sommige studenten 4 weken wachten tot ze eindelijk weer naar school mogen!

 

Vanaf maandag 14 augustus zijn we weer open.

Maandag 4 september is een studiedag voor de staf en zijn alle studenten vrij.

Dinsdag 5 september start het nieuwe schooljaar. Ons vijfde schooljaar alweer en daarmee het eerste lustrum!
En… er staan ook alweer wat kinderen/jongeren te trappelen om kennis te maken met De Ontdekking!

Maar voor nu wensen we iedereen een heerlijke zomer!

 

 

De Ontdekking op social media

De Ontdekking was vanaf de start van de school al te vinden op Facebook en algauw ook op Twitter. Een maand geleden is ook een bedrijfspagina aangemaakt op LinkedIn en sinds vandaag zijn we ook te vinden op Instagram. Dus ruim de keuze hoe u/jij ons kunt volgen (klik op de betreffende logo’s hieronder)! De links staan trouwens ook standaard helemaal onder aan elke pagina op onze website.

 

Logo_Instagram                           Logo_LinkedIn                           Logo_Twitter                           Logo_Facebook

 

 

Steeds meer kinderen/jongeren weten De Ontdekking te vinden

Kom erbijDeze week hebben beide kennismakers (11jr en 16jr) gekozen om te blijven. Geweldig! We wensen jullie een heel fijne tijd op de Ontdekking!

Naar aanleiding van de open middag van afgelopen vrijdag, 21 april, heeft intussen ook al het eerste oriënterende gesprek plaatsgevonden, met een jongen van 15 en zijn ouders. Hij is enorm enthousiast en kan niet wachten in week 19 met zijn kennismakingsperiode te starten. Naast hem start er nog een (misschien twee) jongen(s) van 5 jaar met een kennismakingsperiode in dezelfde week! Wat fijn dat zij willen gaan onderzoeken of De Ontdekking bij hen past!

Ook geïnteresseerd in een kennismakingsperiode? Kijk bij ‘aannamebeleid‘ op onze website!