fbpx

Participeren

Onze school is een mini-maatschappij waar eenieder aan kan deelnemen. Stagiaires kunnen ervaring opdoen in een sociocratische school; gastdocenten (vaak ondernemer) kunnen hun expertise delen met de studenten, en vrijwilligers kunnen hun passie kwijt in bepaalde projecten.

Wil je mee-participeren op wat voor manier dan ook? Laat het ons weten en vraag naar onze mogelijkheden. Ook het toesturen van een open sollicitatiebrief met cv behoort tot de mogelijkheden.

 

Ouderkring

Ouders spelen een belangrijke rol binnen De Ontdekking. De ouders organiseren zelf een ouderkring waarin diverse belangrijke zaken besproken kunnen worden evenals het uitwisselen van ervaringen. De ouderkring kan advies uitbrengen naar de schoolkring, de stafkring en de topkring.

 

Oriëntatie- en werkbezoek op De Ontdekking

Naast de kennismakingsperiode voor kinderen en jongeren, is er de mogelijkheid voor volwassen geïnteresseerden om te ervaren hoe de school werkt en wat sociocratie in de praktijk betekent. Zij kunnen op De Ontdekking voor een oriëntatie- of werkbezoek een dag(deel) meebeleven, hiervoor vragen we €45,- per persoon per dagdeel.


Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden met Dorine Beijert, te bereiken via het contactformulier.